Auto servis Klindić osnovan je 1969. godine u Banja Luci kao prvi Renault servis u BiH. Tokom 51 godine rada Auto servis Klindić uspio je zadržati vrijednosti i način poslovanja koji nam je osigurao egzistenciju više od pola vijeka, a to su:

  • Profesionalna usluga i auto dijelovi vrhunskog kvaliteta

Teško je zamisliti ozbiljan auto servis bez dvije osnovne stavke u poslovanju, a to su obučeni serviseri sa iskustvom i auto dijelovi renomiranih europskih proizvođača prve ugradnje. Takav način poslovanja osigurao je temelj za izgradnju prepoznatljivog brenda na našim prostorima..

  • Odnos i odgovornost prema strankama
Google recenzije

Povjerenje se ne zahtjeva, nego stiče. Naša najveća vrijednost ste Vi i na tome Vam hvala. Vaše povjerenje u nas i naše majstore, kao i u naš način rada omogućilo nam je da smo još uvijek tu, sa Vama. Zadovoljna mušterija je najbolje ulaganje u posao i budućnost i jedini ispravan način za dugoročno, odgovorno poslovanje.

  • Ulaganje u ljude, tehnologiju i edukaciju

Auto industrija u svijetu,a i kod nas konstantno pomjera granice u performansama, sigurnosti, udobnosti i pozdanosti. Nove tehnologije postale su sastavni dio svakog vozila. Kako bi držali korak sa vremenom, konstantno ulažemo u ljude, servisnu opremu i software. Sa takvim pristupom osiguravamo kunkurentnost na tržištu, kao i mogućnost da pred Vas izlazimo sa kompletnom ponudom koja zadovoljava sve Vaše potrebe.